Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • 241 – Готельно-ресторанна справа

    Опубліковано 2 роки назад

    Код 241
    Спеціальність Готельно-ресторанна справа
    Спеціалізація за вибором Інноваційні технології ресторанного господарства

    Організація анімаційних послуг

    Опис Предметом вивчення освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» є процес управління підприємствами сфери обслуговування, зокрема готельних, ресторанних та санаторно-курортних комплексів, підприємств розваг, відпочинку, лікувально-оздоровчого напряму тощо.

    Навчальний процес (окрім гуманітарної та соціально-економічної підготовки) має чотири основні напрями професійної та практичної підготовки, гармонійне поєднання яких забезпечує високу кваліфікацію майбутнього фахівця з готельно-ресторанної справи, а саме включає: підготовку з економіки та менеджменту, новітніх технологій ведення готельно-ресторанного бізнесу, підготовку у сфері інноваційних технологій готельно-ресторанної справи та мовну підготовку.

    Форма навчання денна
    Освітній рівень бакалавр
    Вступні випробування Українська мова та література (сертифікат)

    Географія або англійська мова  (сертифікат)

    Історія України

     

    Посади, які можуть обіймати випускники Директор готелю, ресторану

    Менеджер з готельно-ресторанного бізнесу

    Фахівець з організації дозвілля та санаторно-курортної справи

    Головний адміністратор ресторану

    Завідуючий виробництвом продукції ресторанного господарства

    Метрдотель ресторану

    Готельєр

    Ресторатор

    Спеціаліст стандартизації, сертифікації та якості ресторанних та готельних послуг

    Інспектор з експлуатаційних, виробничо-технічних та організаційних питань

     

    Календар

    Грудень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер    
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31