Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • Штангеєва Надія Іванівна

    Опубліковано 2 роки назад

    Д.т.н., професор Штангеєва Надія Іванівна

    Повну вищу освіту здобула в Київському технологічному інституті харчової промисловості у 1971р. за спеціальністю: Технологія цукристих речовин.

    Кваліфікація: інженер-технолог

    Захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук  за спеціальністю: 05.18.16 – Технологія продуктів харчування (ДН № 0003076)

    Тема дисертації:  «Совершенствование технологи кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов»

    На кафедрі технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи працює з вересня 2016 року на посаді професора кафедри.

    Читає курси: моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг, організація ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства, інноваційні ресторанні технології, інноваційні тренди в галузі харчування, практикум з гостинності туризму.

     Знання мов: українська, російська, англійська.

    Електронна пошта: tur.kafedra2016@ukr.net

    Наукові праці:

    1.Штангеєва Н.І., Чернявська Л.І., Рева Л.П., Лагода В.А. Технологічний облік у цукровому виробництві. К.: УДУХТ, 2001.– 213с.

    2.Штангеєва Н.І. Методи контролю харчових виробництв./ Штангеєва Н.І., Чернявська Л.І., Рева Л.П., Ліпєц А.А., Клименко Л.С., Олянська С.П., Логвін В.М., Чагайда А.О., Виговський В.Ю.// К.: УДУХТ, 2000. – 260с.

    3.Лагода В.А., Рева Л.П., Хомічак Л.М., Штангеєва Н.І. Тлумачний словник з технології та обладнання бурякоцукрового виробництва. К.: НУХТ, 2004. – 245с.

    3.Купчик М.П., Рева Л.П., Штангеєва Н.І., Чернявська Л.І. Технологія цукристих речовин. К.: НУХТ, 2007 .– 278с.

    4.Українець А.І., Штангеєва Н.І., Клименко Л.С. Технології цукропродуктів і цукрозамінників. К.: НУХТ, 2009. –  278с

    Календар

    Жовтень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031