Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • Бербец Тетяна Миколаївна

    Опубліковано 2 роки назад

    Науковий ступінь: кандидат педагогічних наук

    Тематика наукових досліджень: Формування досвіду самостійної творчої діяльності в учнів основної школи у процесі технологічної підготовки

    З 2012 по 2015 рік навчалась в аспірантурі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

    У листопаді 2015 року захистила кандидатську дисертацію зі спеціальності 13.00.02 – Теорія та методика навчання технологій.

    У 2014 підвищила кваліфікацію за категорією «Викладач-тьютор (організатор) дистанційного навчання ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації».

    На кафедрі технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи працює з жовтня 2015 року.

    Викладає навчальні дисципліни: технологія продукції ресторанного господарства, креативні стилі приготування страв

    Знання мов: українська, російська, англійська.

    Основні наукові праці:

    1. Бербец Т. М. Самостійна робота учнів під час виконання творчих проектів  / Т. М. Бербец // Трудова підготовка в закладах освіти . – 2004. – № 4. – С. 13–16.

    2. Бербец Т. М. Дидактичні можливості засобів навчання для формування самостійності в процесі проектно-технологічної діяльності / Т. М. Бербец // Психолого-педагогічні проблеми сільської школи : зб. наук. праць Уманського держ. пед. ун-ту ім. П. Тичини / [гол. ред. Н. С. Побірченко]. – К. Міленіум, 2006. – С. 135–141.

    3. Бербец Т. М. Особливості змісту та класифікації рівнів самостійної творчої навчально-трудової діяльності учнів на уроках технологій / Т.М. Бербец // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / [гол. ред. М. Т. Мартинюк]. – Умань : ПП Жовтий О. О., 2012. – Ч. 2. – С. 26–34.

    4. Berbets T. М. Workbooks’ Usage In The Course of the Pupils’ Independent Creative  Educational Work Organization / T. M. Berbets // The Advanced Science Journal. – 2015. Issue 2, – Рр. 50–54.

    5. Бербец Т.М. Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навчальний посібник / уклад. Тетяна Миколаївна Бербец. – Умань : ПП Жовтий О.О., 2014. – 126 с.

    Календар

    Жовтень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031