Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • Майстер-клас із приготування суші

    Опубліковано 12 місяців назад

    Сьогодні суші стали настільки популярними, що дивно зустріти людину, яка ще не куштувала їх. Тож студенти спеціальності «Готельно-ресторанна страва» НН Інституту економіки та бізнес-освіти, йдучи у ногу з часом, вивчали тонкощі традиційної японської кухні.

    Олександр Куленков, сушист ресторану «Жовте море» в Києві та студент нашого інституту, провів майстер-клас з приготування суші. Сушіст продемонстрував різні види суші. Цікавим стало виготовлення ролів «Філадельфія» та «Каліфорнія з крабовим міксом». Японська їжа досить проста, і кулінар прагне, щоб зовнішній вигляд та смак страви якомога довше зберігали вихідні властивості продукту. Студенти мали можливість познайомитися із набором інгредієнтів для ролів та власноруч приготувати цей незвичайний делікатес.

    По закінченню майстер-класу всі присутні із задоволенням насолоджувалися незвичайним смаком японської страви.

    Проведення таких заходів дає можливість поглиблювати та вдосконалювати  знання з мистецтва кулінарії різних країн світу.

     

     

    Календар

    Грудень 2017
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лис   Січ »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031