Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • Майстер-клас з японської кухні

    Опубліковано 2 роки назад

    28 жовтня 2016 року викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи разом зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на базі лабораторії технології продукції ресторанного господарства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організували та відвідали майстер-клас виготовлення суші.

    2_-1 3

    Викладачі та студенти  власноручно спробували технологію приготування суш різних видів: «Каліфорнія», «Мозаїка», «Маккі», «Філадельфія», що дозволило кожному із них отримати практичні навички в цьому процесі.10Виготовлення суші є досить цікавим та пізнавальним процесом. Під час тренінгу, студенти дізналися багато нової інформації про дану страву та ознайомилися з історією їх виникнення.12Самим цікавим та пізнавальним у майстер-класі виявилася дегустація суш. Адже кожен вид суш мав різні смакові властивості і різну методику її приготування. Невід’ємним атрибутом заходу для нас стало використання дерев’яних паличок (хасі).16Дякуємо за цей урок, головному сушисту ресторану «Пан-Кабан» – Перепаді Валерію студенту ІІІ курсу напряму підготовки «Готельна-ресторанна справа» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини і викладачам кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

    Будемо раді приймати участь у таких майстер-класах частіше.

    Студенти 26 групи.