Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • Пізнання основ майбутньої професії

    Опубліковано 4 роки назад

    Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи разом зі студентами економічного факультету напряму підготовки «Туризм» та  «Готельно-ресторанна справа» відвідали ресторан швидкого обслуговування «Піца Челентано» у місті Києві.

    «Піца Челентано» – ресторан нового тисячоліття, який дотримується принципів унікальності та дружньої атмосфери, позиціонуючи себе, як демократичний ресторан швидкого обслуговування для активних людей з динамічним стилем життя.

    1

    Директор ресторану швидкого обслуговування «Піца Челентано» Гельфат Н.В. ознайомила студентів з організаційно-виробничою структурою, технологічним процесом організації виробництва ресторанного господарства, методами та формами обслуговування тощо.

    «Однією з особливостей закладу «Піца Челентано» є те, що  приготування страв здійснюється із свіжих продуктів» – резюмувала  Гельфат Н.В.

     1+  2

    Цікавою була екскурсія студентів до виробничих підрозділів закладу. Саме там, студенти могли побачити різновиди цехів, які існують у ресторані, як здійснюється приготування різних видів страв.

    Велике захоплення викликало у студентів проведення майстер-класу з приготування піци провідним шеф-кухарем ресторану.

     3  4

    Відвідування закладу ресторанного господарства надало можливість студентам ознайомитися зі специфікою своєї майбутньої професії.