Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Інститут економіки та бізнес-освіти

  • Українська
  • English
  • Майбутні фахівці-ресторатори досліджують якість води

    Опубліковано 4 роки назад

    4 листопада 2014 року на базі екологічної лабораторії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  проведено наукові дослідження студентів проблемної групи «Передбачити і запобігти» (керівник професор Совгіра С.В.).

    1

    Під час заходу здійснювалися дослідження якості питної води міста Умані студентами І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». Для майбутніх фахівців розкрито методику визначення якості води, проведено аналіз проб води, взятих у різних районах міста.

     2  3

    На завершення роботи проблемної групи студенти розробили рекомендації для покращення якості питної води, навчилися застосовувати результати дослідження у майбутній професійній діяльності.